L'empresa

L'origen de Construccions Menció el trobem l'any 1961, quan l'Emili Menció Ruvirola va començar a realitzar feines de paleta pel seu compte, després d'uns quatre anys d'aprenentatge a Girona.

L'any 1998 es va incorporar a l'empresa el seu fill Alfons Menció Juanmiquel i es va constituir en una societat limitada anomenada Construccions Menció, SL.

L'empresa compta amb el suport i la col·laboració de diverses empreses del sector (fusteria, pintura, instal·lacions, serralleria, etc.) per poder realitzar qualsevol feina.

Els anys d'experiència, serietat i feina ben feta han fet possible que l'empresa tingui un ampli ventall de clients fidels des de fa molts anys. La nostra prioritat és la satisfacció del client.

Treballem bàsicament dins la província de Girona, encara que hem realitzat feines fora d'aquests límits.

Des dels seus inicis, l'empresa familiar Construccions Menció, SL està agremiada a la UEC (Unió d'Empresaris de la Construcció) i compta amb l'empresa PLG (Prevenció Laboral Gironina) per a la gestió de revisions mèdiques dels treballadors, la seguretat laboral, la prevenció, etc.

Estem inscrits en el Registre d'Empreses Acreditades (REA) amb el número 09000000420, complint així els requisits de capacitat i de qualitat de la prevenció de riscos laborals.

Des del mes de maig de 2011 estem acreditats per l'Agència de Residus de Catalunya per al transport de residus inerts procedents de la construcció o demolició, amb el codi T-4056 (antic TRC-00495).